My jsme Zvuk Vesmírného Stromu Života

Léčení ladicími terapeutickými vidličkami - fonoforéza

30.07.2014 21:32

Ladicí terapeutické ladičky jsou jedinečné, velmi účinné a jednoduché nástroje, aby  vaše tělo a mysl mohly být opět naladěny k dosažení optimální tělesné a psychické rovnováhy. Jako jediní dodavatelé terapeutické ladičky od fy Arno Barthelemes dodáváme do ČR od roku 2013.

Ladičky byly vynalezeny již roku 1711, ale nyní je již doba, kdy vibrace a zvuk jsou využívány při léčení běžných  i vážných chorob. Vždyť na počátku Stvoření byl Zvuk a kosmická zvuková knihovna je k dispozici všem. Ladicí vidličky-tonová akupunktura-fonoforéza= holistické naladění se na zdarví.

Revoluční technologie léčení pomocí ladicích vidliček okamžitě změní biochemii vašeho těla a nervového systému, uvede svalový tonus, orgány a psychiku do harmonické rovnováhy.  Během několika vteřin vaše tělo přejde do stavu hluboké relaxace, vaše mysl bude opět v klidu a vaše biorytmy v souladu s Vesmírnými Rytmy.


Léčení ladicími vidličkami 

Léčení ladicími vidličkami je metoda práce se zvukem a vibracemi, kdy se na akupunkturní dráhy, body, energetická centra, reflexní zony, přikládají ladičky s příslušnou léčivou frekvencí. Ladičky se přikládají na části těla, které potřebují vyladění a doplnění energie. Naše tělo obsahuje cca 70% vody, má dobrou vodivost a rozvibrováním na buněční úrovni dochází k postupné harmonizaci, a posilování buňek a uzdravovacímu procesu.

Ladicí vidličky se používají se ke zvýšení množství energie na částech těla, které potřebujeme léčit. Používají se v energetickém léčení pro energetizování oblastí těla a stimulaci orgánů, pro získání zdraví a radosti ze života. Ladičky můžeme používat dotykově nebo bezdotykově

Ladičky jsou velmi účinným a jednoduchým nástrojem pro celkové vyladění organismu člověka. Ladičky nepracují jen na fyzickém těle, ale přímo harmonizují i energetické struktury člověka a prostředí. Tuto unikátní metodu můžeme použít samostatně nebo jako doplněk k jakémukoliv druhu práce s tělem a terapii.

Proč se zajímat o ladicí terapeutické vidličky?

- poskytují okamžitý, hluboký stav relaxace

- zlepšují duševní jasnost a fungování mozku, intuici, jasnovidnost

- zvyšují úroveň fyzické a psychické energie a duševní koncentraci

- významě zmírňují všudy přítomný stress a jeho následky, stess managment

- ladičky mají schopnost uvolňovat oxid dusnatý v tělesných tkáních

- vibrace ladiček zasahují a jsou velmi účinné v mnoha léčebných procesech v těle

- ladičky uvádí váš nervový a tělesný systém do rovnováhy, stability, výkonosti

- harmonizují a integrují levý a pravý mozek, zvýšení mozkové výkonosti

- stimulují nervy, nervový system a uvolnění povrchového i hloubového napětí z těla

- uvolňují bolesti svalů, posilují  kosti a klouby

- hloubková buňečná terapie, zvýšení imunity

- prácují na akupunkturních bodech, akupresura, reflexologie a EFT

- léčí energetické pole kolem těla, přelaďují vnější prostředí

- ladicí vidličky lze použít při všech terapiích, masážích, meditacích

- vidličky jsou vhodné pro osobní používání při sebeléčení a léčení

Ladičky jsou vyrobeny ze speciální ocelové slitiny s velmi stabilní, přesnou a čistou frekvencí. Běžně používané frekvence jsou od 16 Hz do cca 4000 Hz. Dodávány jsou jednotlivě nebo v sadách.

©Veškerá práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode