My jsme Zvuk Vesmírného Stromu Života

Výroba šamanských bubnů, Tvořivá dílna

02.02.2013 02:02

Na našich tvořivých dílnách Vám nabízíme výrobu vlastního šamanského bubnu. Vlastnoručně Stvořený šaanský  buben je také velkým přínosem pro práci v Celostní muzikoterapii.

Vytvoříme společně hudební nástroj s dávnou historií a velkým spirituálním významem pro nás  i okolí. Šamanský buben je jedním z historicky nejstarších hudebních nástrojů, vyskytoval a stále se vyskytuje snad u všech původních domorodých kultur z celé planety.

Budeme pracovat s přirozenými přírodními materiály, jako je celobuková překližka, jelení, kozí nebo mufloní kůže. Účast na semináři je jedinečná možnost vyrobit si takový vibračně silný nástroj vlastními rukami  a při výrobě spolupracovat s rodinou, partnerem či někým blízkým.

Vibrace vlastnoručně vyrobených šamanských bubnů mohou do našich životů přinést vnímání hlubšího významu, uklidnit mysl, rozeznít naše srdce. Zvuky bubnu mohou pomoci navázat opětovné spojení s Matkou Zemí , Hvězdami , Vesmírem a být v souladu s Rytmy Vesmírného Stromu života.  

Zvuky Vámi vyrobeného a oživeného rámového šamanského bubnu Vám mohou pomoci nechat volně plynout či zastavit myšlenky a čas, vyladit své fyzické i energetická těla na universální zdroje energie. Mohou pomoci vnímat skutečnost, volné plynutí energie, pulsace, průzračnost a posvátnost Zvuku a stavu Teď a Tady.

 Výroba bubnů bude spojena s rituálním poděkováním zemřelým zvířatům za jejich kůži  a stromům za jejich dřevo. Na konci společně obřadně zasvětíme hotové bubny a nahlédneme do možností využívání šamanských bubnů. Společně si na bubny po vyschnutí kůže zahrajeme a okusíme silnou společnou energii našich vlastnoručně vyrobených krásných nástrojů.

 

Pro výrobu budou připraveny bukové rámy průměru 40, 44, 53, 59 cm (sortiment bude rozšířen i o rámy 42 a 49 cm a rámy vejcovité) a kůže z jelena. Každý si vybere svůj rám, vybere si kůži, ořízne do požadovaných rozměrů, nařeže provázky z kůže, vyplete a napne kůži svůj buben. Nakonec si vyrobíme každý svou paličku a případně si buben i pomalujeme a doplníme chřestítky a zvonečky. Výrobu šamanského bubnu zvládne s naší pomocí každý a energe, kterou do jeho Stvoření každý vloží  jej naplní láskou, radostí a hojností.

Výrobní Tvořivou Dílnu a program upravím dle Vašich požadavků. 

  Výroby šamanských bubnů na rok 2014: 

viz naše akce na webech www.vrytmu.cz a www.celostni-muzikoterapie.cz

Ceny na přiloženém plakátku výrobní dílny jsou orientační a k jednání dle rozsahu programu, nákladů na pronájem prostor a cestovné,  na počtu lektorů  a účastníků dílny. V případě Vašeho zájmu cenu upřesním dle Vašich konkrétních požadavků.

 

©Veškerá práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode